tausta

maanantai 15. lokakuuta 2012

Postaamattomia ringin kortteja

Riikka järkkäs tossa kesällä samat matskut ringin johon minäki rempan hulinoissa osallistuin.. Ringin kortteja en oo julkassu vanhassakaan blogissa, joten laitan ne nyt tähän heti alkuun. :)
 
Riikan materiaaleista sain aikaan tämmösen telinekortin.. Kuva on väritetty prismacoloreilla. Ammulin silmiin, apilankukkiin ja ruohonkorsiin laitoin vähän glossya. Tekstin leimasin itte. 
 
Sirpan matskuista väänsin kans telinekortin. Kuva väritetty prismacoloreilla. Jätskiin ja tyttösen laseihin laitoin glossya.


 
Satun matkuista tein kans telinekortin, kun päätin Sirpan matskuista tehdyn kortin jälkeen, että teen kaikista ringin korteista telineet. Tämäkin väritetty prismacoloreilla. Siniset kukat leikkasin ja rullasin itte.


 
Ja sitten ne omat matskut olikin jotain ihan muuta kuin ringin aiemmat.. Mutta kun aiheena oli kesä, niin mikäs se enemmän kesää kuin motskari. :) Kuvan alla oleva koriste, on remppajämiä. Siinä on siis ollu ruuveja noissa tötteröissä. :)

 
 
Ihana rinki kaikkiaan, vaikka melkein joka käänteessä olinki myöhässä. Jos en muuten niin kuvauksen kanssa. Tää remppa nyt vaan on sekottanu kaiken ja pitkittäny hommia. Kotona en oo askarrellu yli puoleen vuoteen, vaan nämäki kaikki on väännetty pappan tykönä. Siellä mun on edelleen semmoset peruskamppeet, että saan tarvittavat kortit tehtyä. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)