tausta

perjantai 31. toukokuuta 2013

Kiitä(n) Kehu(n) Hehkuta(n)

Ihanainen Kiki anto mulle tunnustuksen.
Mää oon niiiiiiin happy! Kiitos Kiki!! :)
 
 
Tunnustuksen "ohje" kuuluu näin:
 
Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua. 

Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan. Laitetaan hyvä kiertämään.
 
No nii! Ekakski Kiki jos kuka tän ansaitsee ja hälle tän antasin ihan nyt just heti eilen, jossei se olis vähä pöljää ko hältä tän itte sain. Mutta siis, Kiki, olet 110% tunnustuksesi ansainnu! :D
 
Sitte niitä muita.. kamalan vaikeeta päättää..
Kiki jo olikin antanu tämän tunnustuksen muutamallekin semmoselle, joille minäki tätä aattelin.. Anne, Kirsi, Tanni.. joten en nyt teille uusiks tätä laita. Mut tietäkää et olette ajatuksissani tätä postausta kirjottaesani. :D
 
Noni, asiaan..
Huonoja blogeja mää en edes lue, eli kaikille tän vois antaa jotka mun listoisa näkkyy. Mut vähä täytyy kumminki rajottaa, et jää muilleki jaettavaa. :)
 
Menkää ja tutustukaa, niin ei tartte sen enempää perustella! :)
Kaikki ihania blogeja, kaikki postaukset luen ja monesti jo kerkeen odottaa uutta. :D
 
Korttejaki olis taas postattavaks, mut jospa niitä sit huomena..
 
 
 14 kommenttia:

 1. Kiiiiiitos:) Pelastit mun päivän. Tai yöhän nyt jo on!
  Ja samalla mitalla voisin antaa takaisin♥

  VastaaPoista
 2. Minä kiitän kovasti :D
  Ja koitan muistaa ottaa matkaani sitten jossain vaiheessa kun olen taas läppärin äärellä kotosalla - tän pikkumasiinan kanssa toimiminen on välillä niin onnettoman hidasta, että riittää kun yritän selvitä postauksen tekemisestä, linkitykset onkin sitten ihan sanonko mistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Älä sano! :D
   Ole hyvä vaan, olet sen ansainnu! :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti! :) Olen ihan otettu. Käynkin tänään tähän käsiksi!

  VastaaPoista
 4. Voi, sinua - Kiitos kovasti muistamisesta.. Se on totta, että on tosi vaikea "karsia" joitakin saajia kun melkein kaikissa blogeissa on sitä jotakin!! Ihanaa aikaa sinulle ja kauniita kortteja olet taas väsännyt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikeeta on aina päättää, mut silti tykkään ennemmin valita ne muutaman, ko jättää vaan kaikkien otettavaks. Kiva on muistaa edes osaa niistä ihanista blogeista joita seurailee. :)

   Poista
 5. Olet kyllä hehkutusta ansainnut <3 Me saataisiin sun kanssa samassa paikassa ollessamme varmaan merimiehetkin punastelemaan. Taitaisi olla sen verran sakeana ilma tiedät kyllä minkälaisesta huumorista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eehhehehee! Joo, todennäkösesti!! :D
   Kiitos vaan kamalan paljo hehkutuksista. :)

   Poista
 6. Lämpimät kiitokset tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos<3 ihanaa saada tällainen tunnustus:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)