tausta

torstai 10. lokakuuta 2013

Kortteja kortteja kortteja..

Koukussa kortteihin -sivustolla oli viikonloppuna WCD (kansainvälinen kortteilupäivä) haasteiden maratooni. Haasteita oli yhteensä 20 ja sai osallistua kaikkiin tai sit vaan johonki. Jokasesta osallistumisesta sai yhden arvan.
Riikka pakotti mut osallistumaan.. :P ja niin sitte väänsin sunnuntaina 14 (!!!) korttia!
 
Täsä ne ny sit kaikki kerralla, ko tosa on jo muitaki vartoomasa postausta.. :D
 
Täsä oli aiheena tehdä kortti yhdellä värillä. Korttipohjan tein ite et sain sopivan kokosen ja sinisen, tausta vaaleensininen ja kiekura leimattu VersaFine Majestic Bluella
 
Täsä piti tehdä kortti suoraan korttipohjaan, siis ykskerroksinen kortti.. Kiipeilijän ja tekstin leimasin siis suoraan pohjaan, sinistä suttasin samaisella VF musteella ko ekasaki käytin ja sit viä vähä lumiainetta (joka näyttää kuvasa hassulta, ko on viä märkää) 
 
Tää on tehty luonnoksen mukaan.. Punaset koristeet on nappeja ja tekstin kirjotin maalarinteippiin..

 
Luonnoksen mukaan myös tämä.. Taustapaperina meen makkarin tapetin jämäpala ja noita lippusia mulla on myytäväks asti.. :D 


 
JOULUKORTTI! :D Aiheena oli tehdä eläinaiheinen kortti ja tän kuvan oon jostain mainoksesta vissiin leikannu talteen ko oli niiiiiin söpö! :) 
 
Isänpäiväki lähestyy, ni sit tuli tämmönen.. täsä piti käyttää jottain kynää ja toi reunan kikkurakuvio on piirretty ohutkärkisellä tussilla.. Kuva on valmiiks stanssatuista osista kasattu 3D-kuva, alempi teksti samaa sarjaa kuvan kans ja toinen dymolla naksutettu. (tää ei oo vapaana)
 
Tää on luonnoksen mukaan tehty, tähti on haaraniitti ja teksti taas dymolla.. 
 
Täsä piti käyttää itte tehtyä koristetta ja toi ruusu on kieputettu tommosesta liukuestematosta.. Kuva on taas 3D ja teksti dymolla. (tää ei oo vapaana) 

 
Täsä oli kans luonnos.. 
 
Täsä piti tehdä korttiin viis kerrosta.. 
 
Täsäki oli luonnos.. Kuva on täsäki 3D.. 
 
Täsä piti käyttää teippiä ja teksti on kirjotettu maalarinteipille.. kuva 3D.. 
 
Tän tein luonnoksen mukaan.. 
 
Luonnos oli täsäki... 
 
 
Tämmönen maratooni tällä kertaa.. :) Tosiaan nyt on vissiin kortti-inspis taas löytyny, ko tosa on valmiina jo usseempi muuki kortti vartoomasa eetteriin pääsyä.. :D
 
Tervetulleeks toivottelen jo 98 vakkarikurkkijan Mariannen! :)
 
Blogini viettää pian 1v synttäreitä ja satanen lähestyy vakkareisa.. Niitä on tarkotus täsä juhlistaa, kohan saan aikaseks kasata ja kuvata ja ja ja.. :)
 
 12 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania nuo kaikki nallekortit. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja ja yhden päivän satoa. Olet ollut uuttera!

  VastaaPoista
 3. upeita kortteja!Insiraatiota minäki oottelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää en sit odotellu ko rupesin vaan tekee ko pakotettiin.. Ni se löyty sit sitä kautta.. :D Et siittä vaan nyt tekemään! :)

   Poista
 4. Ihania kortteja, hienoja kaikki. Kiipeiljä, joulukortti ja isänpäivä aiheinen olivat erityisen hienoja. Olet kyllä ollut ahkera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, sopivasti ko pääsi alkuun ni niitä sit synty ihan urakalla.. :D

   Poista
 5. Hih, sullakin korttipläjäys :D Minä uurastin vain messuilla joulukorttien parissa maailman kortteilupäivänä :) Ihania kortteja, noi nallet on niiiiiin lutusia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitkästä aikaa! :) Joulukortit on kyl tosiaan viä ihan tekemäti..
   Kiitos! :) Mää kans tykkään noista!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)