tausta

maanantai 24. joulukuuta 2012

Tän syksyn ja talven juttu...

...on selkeesti ollu haastavat tilauskortit!
Ja tässä nyt jatkoa siihen linjaan..
 
Tämä eka ei nyt oo haastava, mutta kun nämä nyt on kaikki saman tilaajan, niin se nyt tulee myös tähän postaukseen.. :)
Eli joulukortti, teksti tilaajalta, helmiä ja vihreen sävyjä..
Kuva netistä ja taustalle vihreä ekokartonki, tekstin tulostin ja ressasin reunat.
Vasemmalla kulmissa tarrahelmiä, oikeen reunan helmirivistö, hiutaleiden keskustat ja boordin hiutaleiden päät tehty liquid pearlsilla.
 
Tää toinen oli sit jo haasteellisempi.. Joulukortti, kultaa, liilaa, vanhaa roosaa.. Ja kortissa piti olla turkista ja mielellään hatun kuvaa.. Saaja kun on turkis- ja hattumodisti. Sinistä ei kortissa saisi olla. Tähänkin teksti tilaajalta.
Kuvan löysin netistä ja mielestäni se sopi hyvin tarkoitukseen. Kuvan kiinnitin harmaalle ekokartongille. Tekstin tulostin ja sen reunat ressasin. 
Lumihiutaleiden keskustoina kultaiset tarrahelmet ja kuvan ympärille kieputin kultanarua.
Tuo turkishässäkkä on olevinaan hattu.. :) 
 
Ja sitten se haasteellisin numero 1! Tätä mä siis pähkäilin ja ihmettelin ja suunnittelin ja vetkuttelinkin pitkään..
Tilaus kuului niin, että joulukortti, mutta ei kuitenkaan mitään jouluista, paitsi teksti. Teksti tuli olla jouluntoivotus saksaksi ja sitten tuo Kellogsin Special K logo. Kortissa pitäis olla myös mersun merkki, korkokenkä/-kenkiä, nauhaa, pinkkiä, glitteriä, kimallusta, kukkia, bling blingiä.
Niin ja kortin tuli olla mallia kabinet.
Siitä sitten lähdettiin.. yritin mettästää ihan oikein mersun merkkiä, mutta en siinä onnistunut. (kun ei nyt ois ollu mitään järkeä mun alkaa maksaa sellasesta ~20euroa)
Tulostin siis mersun merkistä kuvan jonka netin ihmeellisestä maailmasta etsin, sen reunat ressasin. Korkokenkien kuvan myös etsin netistä ja tulostin ja leikkasin sitten ääriviivoja myöten.
Tekstin tulostin, reunat ressasin ja sitten siihen liimasin pinkkiä kimaltavaa hilettä. Taustapaperin virkaa toimittaa pinkki kartonki.
Alempiin ruusuihin sotkin liiman kanssa tota samaa pinkkiä kimallusta ja toisesa ryppääsä on pinkkejä heteitä.  Sen verran otin omia vapauksia, että laitoin tuohon vähän talvista tunnelmaa tuomaan nuo lumihiutaleet ja niihin keskustoiksi kultaiset tarrahelmet.
 
Ei tämä ny ihan semmonen ole, mitä yleensä teen.. mutta tilauksen mukaan mentiin ja pääasia, että tilaaja oli kaikkiin tyytyväinen. :) 
 
 
Mutta sitä mä ny vaan edelleen jaksan ihmetellä, että miten kummasa mua on nyt tosiaan kohdannu useempi haastava tilaus.. Kivahan se silti on, ettei aina oo sitä peruspuuroo.. :)
 
 
 
 
Liisa
 
 
 
 
 
          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)