tausta

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Arvonta on suoritettu!

Vähän ennen puoltayötä rupesin leikkeleen lappuja ja kirjotteleen nimiä.
Kommentoijia oli kaikenkaikkiaan 54!
Valitettavasti kuitenkin 3 näistä oli sellasia, ettei kommentisa ollu mitään yhteystietoa, eikä sitä tai esimerkiksi blogia löytynyt nimen takaakaan.
Eli kolme osallistujaa jouduin jättämään arvonnan ulkopuolelle. :(

Arpoja raapustin kaikkiaan 70 kappaletta!
Huh!
Kauhee homma! Leikata laput, laskee osallistujat, laskee arvat, kirjottaa arvat, tarkistaa viä, et kaikilla on varmasti just niin monta ko pitäski.
Mutta mää selvisin siittä!
Mun oli tarkotus hyväkskäyttää ukkoa (arvonnasa! :P) mut se oli jo unten mailla, enkä ilenny sitä sit ennää herättää. Ja aamulla mää oon viä taju kankaalla ko se lähtee, eli päätin suorittaa arvonnan ihan itte. Nelli kyl vahti vieresä, et kaikki meni varmasti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan!
Arvonta oli siis just niin virallinen, ko voi yhden akan ja yhden koiran avulla olla! :)

Ja ko kerran kyseesä oli Humantool arvonta, ni oikeutetusti tiputtelin arvontalappuset tohon toolin mukana tulleeseen verkkopussukkaan. On silleki jottain käyttöö, ko eihän tää mun tooli siä oo ollu sen jälkeen ko sen pois otin. Käytösä se on, ja ko ei mun oo tarvinnu sitä ainaka viä mihinkä kuskata.

Ja voi että ko olis ollu niin kiva kaikille tämmönen arpoa, mutta ko voittajia voi olla vaan yks.
Iso osa osallistujista oli ennestään ainaki jollaki tapaa tuttuja, mutta mukana oli myös ihan uusia tuttavuuksia. Muutama uusi lukijaki on täsä tänä aikana tupsahtanu mukaan. :)

Nii.. asiaan..
Lappuset on täsä, tommosia pääsiäistipun keltasia. :)
Vähä hympsyttelin ja sekottelin ja hympsyttelin viä uudestaan.
 
Koitin ensin laittaa ton nyssykän roikkumaan, muttei siittä tullu yhtikäs mittään! Pussi tippu joka kerta ko tungin pienen kätöseni sinne ja sit mun meni hermo.
Laskin nyssykän sit atk-pöydän näppistasolle ja avasin sitä vähä et saan sokkona käpäläni sinne ilman et levitän kaikki seittemänkymmentä pääsiäistipua pitkin laatetta.
Pistin kameran osottamaan sinnepäin, pistin silmät kii ja käänsin pääni viä toiseen suuntaan.. sen takia tää kuvaki on vähä toispuoleinen ko sokkona kuvailee. 

Vähä siirty kameraki ko toolin päällä keikuttelin, mut näkkyy se lappu sieltä jo, vaikka onki nurinperin.


Ja voittaja on siis...Riikka! (tämän kuvan nappasin jo silmät auki)
 
Onnittelut Riikalle! Laittelen sulle viestiä!
 
 
 

9 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)