tausta

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lisää tiskirättejä ja muistutus arvonnasta

Sillon josain vaiheesa innostuin kokeilemaan, josko saisin virkattua tiskirätin.
Ja onnistuhan se, postasinki sen tänne.
Sen jälkeen ajattelin kokeilla pyöreetä..
Ei se ihan menny niinko strömsöösä, mut tuli siittä pyöree.. Mut sit se oli mun mielestä jotenki niin tylsä, ni virkkasin siihen reunaan viä tommosen rimpsun..
 
 
Toinen pyöree lähti sit jo paremmin liikkeelle ko tajusin miten toi alku menee..
Mut tähän toiseen mää kattoin ohjeen jostain muualta ko tohon ekaan ja en mää tiiä miten mä sen tulkittin, ko tajusin jo heti alkuun et siinä on liikaa silmukoita.. Kuvittelin mielesäni ja hetkisen mietittyäni päätin jatkaa kuitenki. Ja siittä tuli musta tosi kiva!
Tein siihen viä lenksun. 
 
Musta lanka on kaluttu loppuun ja ostin harmaata seuraavaks. Siittä on tua kehkeytymäsä pyöree rätti, mut se on nyt vaan ollu tauolla..
 
Eilen laskettiin rakkaan pappan uurna hautaan, rakkaan mummun viereen.
Päivä oli raskas, mutta setäni luona istuttu pieni muistokahvitus perheen kesken oli onnistunu, ja ihan pappan tyylinen. Juotiin kahvit voileipäkakkujen, täytekakun ja serkkutytön leipoman pullan kera, istuttiin, höpötettiin, muisteltiin ja vähän naurettiinki, pappan vitsejä muistellen ja toistellen.
Loppujen lopuks päivästä jäi hyvä muisto, vaikka ikävä onkin yhä kova.
 
 
Mutta ettei nyt jäädä lopusa surullisiin fiiliksiin, niin iloitsen suunnattomasti 70. vakkarikurkkijastani! Ihan hurjaa!! :)
Tervetulleeksi toivottelen kolme uusinta kurkkijaani, eli Tervetuloa Tanni, Maikki ja Viivi !!
 
Ja lopuksi vielä muistutus arvonnasta KLIK KLIK :D
Aikaa osallistua on 13.5 saakka!
 
 
 12 kommenttia:

 1. Kivoja rättejä, mulla aina kans sama juttu tuon pyöreän alottamisessa joko liikaa silmukoita tai liian vähän, en oo vielä oppinut - tarttee jatkaa treenejä..kiitos toivotuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ei noista pannunalusiks olis ko menee noin kippuraan, mut rättinä ihan kivaki ko ei oo ihan suora. :)

   Poista
 2. Hienoja virkkauksia!
  Katselen aina "kahdehtien" toisten ihmisten käsitöitä, kun itselta ei esim. virkkaus onnistu sitten millään...yritetty on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, niin määki luulin etten ossaa, mut sain mää sit ton verran onnistuun ko rupesin taas yrittään.. Sitä en kyl vieläkä tajua et miten oon muka ala-asteella virkannu pyyhkeeseen päihin pitsit.. huh..

   Poista
 3. ihania rätei,raskineeko etes pöytiä pyyhkiäkää ?;)
  osanotto suruun <3 nuo päivät on aina raskaita ja kuluttavia,mutta elämä jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Joo.. kyllä kai niillä raaskii.. :D
   Kiitos, kyllä tämä tästä jatkuu, päivä päivältä ehkä vähän helpommin.

   Poista
 4. Kun mää yritän virkata niin siitä tulee koko ajan semmoinen barbin hattu. Osaisiksää neuvoa, että onko mulla liikaa vai liian vähän niitä silmukoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestäni sillon on liian vähä niitä silmukoita. Ko sit ko niitä on liikaa ni siittä tulee tommonen flamenkohame. :D
   Tosa on pari ohjetta millä oon tehny.. http://amsihandmade.blogspot.fi/2012/06/virkkaa-pyorea-patalappu.html ja http://www.kallamedia.com/virkkaus/malli1.html

   Poista
  2. Mää löysin sun kommentin roskapostista ja laitoin heti ettei todellakaan ole roskapostia. En ymmärrä miten on mahdollista. Nyt se on paikallaan :) Ja mulla sydän paikallaan, kun mun ei tarvi miettiä, että sää luulet mun epäkohteliaasti jättäneen vastaamatta :) Nyt mää pääsen yllättämään anopin, kun se on tähän asti joutunut tekemään mulle alun ja sitten olen osannut virkata melkein suoraa :) Olen siis sellaisella verhojen lyhentämisen liimanauhalla silittänyt patalaput suoraksi :D

   Poista
  3. Hiihihihiii! Liimanauhalla.. :P Hehee! Sää oot sit ihan yhtä taitava virkkuukoukun kans ko minäki.. tosin, noita ei taitas saada suoraan edes liimanauhalla.. :D
   Mutta sydän sulla on paikallaan! Ja huumorintaju! :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)