tausta

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vieläki oli kortteja.. :)

Löyty vielä muutama postaamaton kortti..
 
Samoilla linjoilla jatketaan ko jo aiemmin. Mustalla leimattu kitara, tulostettu teksti Valmistuneelle. Molemmisa musta taustakartonki, kortin ja kitarakuvan kulmisa mustat tarratimantit. Kortin koko A6.
 
Riikalta sain jouluna (?) / ystävänpäivänä (?) lahjaks ton ihanan motskarileiman. Mää niiiiiin tykkään siittä! :)
Leimattu motskari ja sen reunat ressattu, musta taustakartonki ja Paperilohikäärmeen teksti leimattu suoraan taustapaperiin.

 
Kitara leimattuna purppuraiselle kartongille, reunat ressattu. Vaaleenpunanen nauha Sannan Kangas- ja käsityökammarista Kokemäeltä. Kasattu kukkakimppu jonka varren ympärille kieputin vaaleenpunasta satiininauhaa. Sinulle -teksti leimattu suoraan taustapaperiin. 

Täsä oli niin kaunis taustapaperi, etten voinu sitä millään peittää tän enempää. Tekstin leimasin, kulmaan kolme mustaa tarratimanttia ja alas pullonkorkkilintu jonka taustalle laitoin nauhasta hännät. :D
 
 
 
Tämmösiä näin aamutuimaan, nyt vetäsen kahveen huiviini ja lähen liikenteeseen.
Kaunista päivää ja kuluvaa viikkoa! :)
 
 
 8 kommenttia:

 1. kauniita yksinkertaisia kortteja miulla on ollut inspis niin hukassa mutta kai se sielt joskus takasii tulee toivottavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, eiköhän se inspis sieltä löydä tiensä takasin ko antaa sille vähä aikaa. Mulla se oli kans karkuteillä, mutta niin vaan routa ajo porsaan kotio. :D

   Poista
 2. Voi, ei - mä oon miljoona vuotta etsiny tollasta motskari-leimasinta - ei o löytynyt ei.. Ihana on leimasin ja ihanat on kortit! Olet kyllä mestari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D
   Toi motskari on semmosen valmistajan ko darkroom door jos vaikka helpottas etsimistä. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)