tausta

maanantai 30. joulukuuta 2013

Liuta postaamattomia kortteja..

Taas kattelin kuvakansioita ja huomasin et monta korttia on jääny postaamatta..
Joulukortteja en tänä vuonna tehny ko omiin tarpeisiin ja yhden tilatun (muistaakseni) ja postailen ne sit erikseen vaikka huomenisa..
 
Tilauksesta 60v kortti, vähän tommonen vanhahtava.
Tarratimantteja, pitsiä, kukkia, helmisiimaa ja haaraniitit koristeena. Kuvan reunat ressattu.
 
Ja koska toi äskeinen kortti oli normia suurempi, ni tein itte sille kuoren. Varastoista löyty tommosta vaaleeta tapettia ja mun mielestä se sopi kivasti ton ko. kortin kaveriks.

 
 
Edellisen arvonnan palkintoihin laitoin mukaan simppelit viiksikortit joihin kirjotin viestit. :) 
 
 
Omiin tarpeisiin tehty 60v kortti.  Taustapaperia halusin kunnolla näkyviin, ko siinä on tua kaunis lintukuva alakulmasa.
 
 
Tilauksesta tehty adressi, vanhan kaavan mukaan..  
 
Kummipoika täytti jo 10v, ja kova automies ko on, niin tietysti piti tehä autokortti. Kuvat on jostain isännän vanhasta V8 -lehden liitteestä tms ja isäntä valkkas mikä kuvapötkö korttiin laitetaan. :D (kuvat on siis toisisans kii) Keltaoranssin taustakartongin reunat ressasin.. 

 
..ja sisälle laitoin myös tota samaa kartonkia tuomaan vähä väriä..
 
 
Innostuin sillon ko isänpäiväkortteja tein ni tekemään tommosia peruskorttejaki, vähä miehekkäämmillä kuvilla.
Tageille leikkasin kuviopaperista taustat, yläkulmisa kirkkaita tarratimantteja ja hempeyttä tuomaan muutama päivänkakkara.  

 
Tää on tainnu jäädä postaamatta aiemmin.. tai sit ei, mut olkoon ny kumminki täsä. Koristeena kaks nappia, paperinarua ja teksti dymottu. 
 
Koristeena sinisiä ruusuja ja valkeita nappeja rykelmänä. Tekstit naksuttelin tähänki dymolla. 

 
Koristeena nappeja, taustakartongin reunat ressattu. Tekstin kirjotin maalarinteippiin.. 

 
 
Joskus jo.. muista ees koska.. tein tilauksesta lahjakortteja. Toiveena oli pinkkiä ja tämmöset niistä sitte tuli. Sisäpuolella on sit tekstit jotka on tehty just ko. tarkotukseen.
Kortisa ei siis ole noita valkeita läiskiä vaan se on ihan pinkki ja valkonen pohja. Läiskät on kuvamuokkauksen mukana tulleita.. :)Isäntä täytti 40v ja piti toki hälle kortti tehdä. On muuten vissiin ensimmäinen, jonka hälle tän varsinaisen harrastusurani aikana tein.. :D
Kuvan ettin netistä, *kärsikää toisianne* hah! Kuvan reunat ressattu, koristeena pari nappia, tarrahelmiä, mustaa pitsiä ja dymolla naksutettu teksti.
 
 
Rakas ystäväni meni elokuussa naimisiin, joten kortille oli tarve.
Ruskee korttipohja, johon leimasin kiekuroita reunoihin. Sekä valkosen taustakartongin että turkoosin kuviopaperin reunat on ressattu, samoin tekstin..
Valkosia tarratimantteja ja kukkarykelmä koristeena.. 
 
Hirvimiehelle hirvikortti isänpäiväksi. Kuva netistä, teksti dymottu. Reunoihin leimailin rattaita.
 
 
Äite täytti vuosia, ei kumminki mittään pyöreitä.. Kissakuva netistä ja koristeeks leimasin kellot. 
 
 
Huh, siinäpä niitä oli taas! Nyt pitäs oikeesti ryhdistäytyä ja alkaa väkertää kortteja. Alkaa varastot huveta uhkaavasti!
Nyt vaan taitaa enimmän ajan viedä toi pieni karvanen mussukka.. :)
Yhdet housunlahkeet on jo riekaleina ko neiti iskee hampaansa punttiin.. Onneks on vaan ennestäänki kamalat kotipöksyt joilla ei oo väliä..
Tänään hän tapasi ensimmäiset naapurit ja kovasti teki tuttavuutta. Pääsi hän tervehtimään myös toista koiraa, ja sen kanssa ois ollu niin kiva leikkiä.. :)
Mää hain kaupan pakastealtaasta joulukinkun puoleen hintaan ja Sohvi haisto sen heti ko nostin sen autoon. Meinas ihan väkisin tunkee samaan kassiin kinkun kans!
 
Kissat on suhtautunu tulokkaaseen yllättävänki hyvin. Ekana yönä tosin nukkuivat kaikki keittiön puolella, mutta viime yönä olivatki sit jo kaikki vuoronperään samasa petisä mun ja Sohvin kans. Sohvi siis nukkuu suurimman osan yötä mun kainalosa peiton alla.. :D Varsinki nyt ko hänen oman petinsä tyyny oli pesusa... joku kisuista oli vissiin mustasukkanen ja pissas neitin petille.
Onneks huomasin hetimmiten ja sain tyynyn pesuun, ni lähti haju hyvin pois.
 
 13 kommenttia:

 1. Voi,oletpa taitava askartelemaan! Ihanan persoonallisia kortteja ja adressi on upea! Minäkin joskus väsään ja on ohjekirjojakin,mutta laiska tekijä.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Askartelu ja värkkäily on kivaa, vie ajatukset ihan mukanaan. Viime vuosi oli vaan mun kohdalla turhan hiljanen. Jospa tämä tästä nyt kumminki piristys.. :D

   Poista
 2. Kyllä, hyvä kooste korteista. Uskon, että pikkusen kanssa menee aikaa ja varmasti on aika valloittava! Ihanaa aikaa teille sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, pieni kyllä järjestää ohjelmaa. Ja sittenki ko nukkuu ni ei malttas tehä mitään ko tuijottelis vaan mussukkaa. :)

   Poista
 3. Olet tosi taitava ja monipuolinen
  Oikein Idearikasta Uutta Vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, sitä toivon minäki, idearikasta vuotta! Ihanaa alkanutta vuotta sulle myös! :)

   Poista
 4. Kivat kortit ja dymokirjoitus onkin tosi piristävä tyyli!'
  Hyvää Uutta Vuotta<3

  VastaaPoista
 5. Ai vähä jääny postailematta. Sotsot! Joko paistoit kinkun? Käys kattoo ku määki oon ahkeroinu! Nii ja hianoja korttejahan ne on :P

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kortteja, tykkään!!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)