tausta

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mää olin taivaasa!

Ja kuulkaa ihan omasa olohuoneesani!
Josset usko ni katto vaikka..
Modelife on aivan ihana verkkokauppa kaikille tämmösille laukkuhöperöille, ja toki muilleki, onhan siä lompakoita, pussukoita, huiveja ja vaikka mitä! Klikkaa kattomaan!
Mut tuan verkkokaupan lisäks voi järjestää laukkukutsut, ihan omasa kotona, tai vaikka naapurisa jos siltä tuntuu.  :D

Ja semmoset meillä oli sunnuntaina. Mie romahan, oli kyl eka ajatus ko Elina Loimupalo kaiveli näkyviin toinen toistaan ihanempia laukkuja! 
Isäntäki kävi kattomasa, tosin hän totes et täytyy kattoo mimmosia ne on, et voi sit kottii tullesa tarkistaa ettei vaan oo yhtään jääny Elinalta matkasta meille... diibadaa.. tais niitä pari jäädä... :D
Katto ny mitä ihanuuksia...


Ihania keväisiä värejä ja ihan mustisaki laukuisa on sitä jotain! Tavallista perusmustaa tylsää laukkua tuolta ei löydy, onneks!

Ja tää! Voi elämä! Sininen nostaa selkeesti päätään taas täällä. Määhän oon aina tykänny sinisestä, hääpuvun yläosa oli sininen ja vihkisormuksesa on sinisafiiria.. mut välillä on sininen väri ollu vähä taustalla. Nyt taas.. oi mikä ihanuus!
Mut tätä en voinu ostaa ko tää oli Elinan oma.. (tai ois kai hää senki myyny jos hinnasta ois sovittu :D) 

Ja tää pöllö!! Tämmösen mää tahron!! Niitä ei viä ollu Modelifen verkkokaupasa, mut pitäs kyl lähiaikoina tulla.

Laukusa oli kivoja yksityiskohtia, nua blingit ja sit nua päätyt on tommosta mokkamaista. Ihana ihana ihana! 


Tommonen sulonen pöllölaukkuki oli tarjolla, se oli ihan uutuuksia.

Ja tää.. voih.. jos mää harrastasin viikonloppureissuja tai muuten vaan jottain reissuja muualleki ko töihin ja kauppaan ni tää ois jääny meille. Tosi hyvän tuntunen materiaali, tilava ja hyvän mallinen. Ja hintaki tosi edullinen, oliko se ny 40 vai 45 euroo. 

Ja nää sitte taas! 15€!?! Edesä nipsulla suljettava osa mihin saa vaikka rahhaa ja sit nepparilla suljettavaan mahtuu puhelin. Ja tohon saa sit laitettuu rannehihnan tai ihan pitkän hihnan, molemmat seuraa pussukan mukana. Näitä on ollu muunki värisiä ja ehkä saavat lissääki. Sen takia en tämmöstä ny kotiuttanu ko vartoon josko saisin fuksian värisen tai turkoosin... :P 

Tämänhän mää oon ostanu jo aiemmin ko. verkkokaupasta.. 
Ja nyt sitte.. huoh.. Mää en voinu tätä jättää Elinalle. Tää ihan huusi mulle tuolta pappan vanhan höyläpenkin päältä et mää tahdon jäädä tänne!
Ihana ja kätevä! Ei oo mikkään lörppä, vaan tommonen oikein tukeva ja näppärä. Ja uskokko, hinta vaan 40€. Metallinen vetoketju ja kaikki, kestää takuulla paremmin ko jokku muovivenkulat. 

Tämmönen se on takkaa..
Ja kuten tosta ekasta kuvasta näkkee, ni siihen oli mukana myös toi pitkä hihna. 

Sisältäki kaunis ja pari pientä lokeroo sivusa, toisella puolella vetoketjutasku. 

Ja mun toinen aarre näyttää sisältä tämmöseltä... 

...ja päältä se on tämmönen..
Mää oon varmaan tulosa vanhaks ko vihree alkaa näyttää mun silmisä hyvältä! :) 

Kivoja yksityiskohtia ja täsäki mukana myös pitkä hihna. 

Täältä *KLIK KLIK* löydät lisätietoo laukkukutsuista tai jos itte tahdot alkaa laukkuedustajaks!

Kutsuilla on jottain samoja tuotteita mitä verkkokaupasaki, mut ei likikä kaikki! Ja Elinalla oli mukana huivejaki, mää itte asiasa ostinki yhden.
Verkkokaupasa on vaikka mitä ihania uutuuksia!

Voin kyl lämpimästi suositella, jos vaan sun paikkakunnalla jo laukkuedustaja löytyy.
Ihan parasta ostaa laukku noin, pääsee ihan rauhasa hipeltää ja pitelee, omasa kotona. Ja saa viä pyytää lauman kavereitaki ostoksille! :)
Kutsujen pitämisestä sut palkitaan 10€ ostosrahalla ja se sit lisääntyy viä myynnin mukaan, eli saat 10% ostosten summasta viä lisää ostosrahaa. Jos siis sun kaverit ostaa 300eurolla ni sää saat 30euroo + sen kympin, eli 40euroo rahaa laukkuostoksiin! 

Kaiken muun hyvän lisäks Elina on aivan mahtava tyyppi!
Ihan takuuvarmasti meillä vietetään laukkukutsuja toistekin!20 kommenttia:

 1. Mielettömän upeita. Uskallan katsoa vain silmänraosta, sillä nämä laukut ovat aina heikkouksiani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Laukut on niiiin ihania tuolla ja lompakot ja kaikki. Eikä niitä voi olla liikaa.. (paitsi jos isännältä kysytään..) :D

   Poista
 2. Ihania laukkuja! Ja nuo värit <3 Ymmärrän, että pakkohan noista ihanuuksista oli muutama kotiuttaa :) Mulle olis lähtenyt matkaan ehdottomasti tuollainen ihana pöllö pussukka ja violetti laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kerrassaan upeita! Ja kyllä mää pöllöpussukkaa hipelöin moneen kertaan.. mut ko mää ny elättelen toiveita niistä muista väreistä, jotka ois viä enemmän mua..

   Poista
 3. ISO KIITOS LIISA, kirjotuksestasi <3 Kiwwaa oli teil käydä ja mielelläni tulen toistekki.. Ja valikoimahan vaihtuu n. kerran kuukaudessa, eli aina on jotain uutta ihanaa :) T: Elina, Modelife edustaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos itsellesi!! Ihana kun kävit ja saat takuulla tulla toistekin!! Muttei ny sentään joka kuussa tai mää hukun laukkuihin. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No nii on! Mää olin ihan täpinöissäni ko Elina niitä nosteli esiin. :)

   Poista
 5. Onpas upeita laukkuja moneen lähtöön. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todella! Jokaselle jotakin, väreihin ja tarpeeseen. Ihan mielettömän upeita!

   Poista
 6. Voi ei, en kato, oli mun eka ajatus...tiesin etten selviä tilaamatta...tai en mä vielä tilannut...taistelen itseni kanssa :D

  Turkoosia ja vihreää, niin mun värejä. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata taistella vastaan. :) Laukut vie mennessään kumminki. :)
   Vihree ei oo ollu mun väri, mut tohon omaan valko-vihreeseeni mää rakastuin heti!

   Poista
 7. On tuttu verkkokauppa ja siellä ongelmaksi muodostuu valita vaan yksi laukku :) Apua, jos niitä olisi olohuoneen täydeltä. Meillä syötäisiin kaurapuuroa seuraavaan tilipäivään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se oli ongelma! Ja pakko oli kotiuttaa kaks ko tiiän et ois harmittanu jos oisin toisen jättäny ottamatta.
   Mut hei! Noi on niin sopusen hintasia, ettei sitä ny koko kuukautta tarvii kaurapuurolla olla vaikka kotiuttas pariki ihanuutta.. :D

   Poista
 8. Hih! Ihana, kun joku muukin on höperö! :D Minäkin rakastan erilaisia laukkuja ja kenkiä. Jos mulla ois ylimäärästä rahhaa, niin etenkin kenkiä... niitä ois PALJON! Nykyään mulla on vaan paremmat kengät ja sitte niitä rämppänöitä... että kehtaanko kulkee, no ehkä tämän suven vielä... Minäkin olen ollut Laukkufriikin kutsuilla, vähän samannäköisiä laukkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIva on ollu huomata etten oo ainoo! :) Ja joo, kengät on kans yks heikkous mullaki.. Mut nua laukut.. voi ko ois tilaa ja rahaa ni niitä meillä ois kukkurakaupalla! :D

   Poista
  2. Nämä eivät olleet Laukkufriikki kutsut, vaan MODELIFE ja meidän laukut ovat kyllä aikas erillaisia kuin laukkufriikin laukut,, Olen itse joskus käynyt niillä kutsuilla..

   Poista
  3. Juu, nämä oli Modelifen kutsut tosiaan, laukkufriikki vaikka olenki niin ko. yritys on mulle ihan outo. Enkä oo millään muillakaan laukkukutsuilla ollu koskaan aiemmin. Mutta jatkossa varmasti kutsuilen, Modelifen ja Elinan kanssa. :)

   Poista
 9. Ooh mitä ihania laukkuja! Niitä vaan ei voi olla liikaa, vähän sama kuin tyynyt ja tuikkukipot! :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)