tausta

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kassi muistoja tulvillaan

Pappalta jäi jälkeen takki, joka hällä oli tosi paljon käytösä ihan viime hetkiin saakka. Kotitakki, työtakki.. sen pappa pisti päälleen ko lähti viemään linnuille ja oravilla ruokaa.. kun lähti hakemaan postia.. tai muuten vaan ulos.. Ei viimesinä hetkinään mitään töitä enää tehny, ni ei töisä tarvinnu.
No.. takki oli kokenu jo kovia.. kangas monin paikoin puhki hiepunu, taskut useemmasta kohdasta jo rikki/saumat auki. Nappeja oli tippunu ja pappa omin kätösin ommellu uusia tilalle..
Ei sillä värillä väliä, kohan koko passaa..
 
En tajunnu ottaa kuvaa takista, mut ihan tavan vuoriton takki, puuvillaa ja neljä taskua..
Tämmönen siittä tuli..
Voisin käyttää tätä itteki, tykkään tosi paljon. Ehkä vielä käytänki.. mut nyt se kulkee ukon matkasa töisä eväskassina.
 
Tein kassiin vuorin tosta vaaleesta kankaasta, jonka löysin Sannan kangas- ja käsityökammarin tilkkukopasta. Sannalta myös hihnamateriaali.
 
Kassi näyttää takilta, tikkasin saumat kiinni, ettei ihan nappien varasa oo. Taskut on ihan oikeet taskut ko ne oli ehjät. 
 
Takisa oli alareunasa molemminpuolin päälletikatut taskut, misä oli pohjat ko ihan puhki. Purin taskut irti ja vetäsin saumurilla puolet pois ni sain ehjät matalat taskut kassin toiselle puolelle. 
 
Pappan itte ompelema nappivärisuora oli pakko laittaa talteen.. Lista on ihan vaan koristeena.. muistona.. 
 
 
Tervetuloa kamarin nurkkaan 84. vakkarikurkkijani Susanne Lekkerimäki :)
 
 
Muistakaahan osallistua arvontaan *KLIK KLIK*
 
 
Mää hipsin nyt tippa linssisä, mieli täynnä muistoja, pömpelin maalaukseen.. :)
 
 
 16 kommenttia:

 1. Hieno tapa muistaa rakkaitaan - ottaa muistot mukaan jokapäiväiseen elämään. Melkein tuli tippa silmään täälläkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo en millään halunnu hävittää takkia, onneks siitä sai kehitettyä uutta. :)

   Poista
 2. Voi että kun ihana kassi tuli papan takista, nyt se sai uuden elämän :)

  VastaaPoista
 3. upeeeeee!!!tollanen pitänee tehdä miun vanhasta metätystakista että saapi aiheeseen sopivan kassin eväitten kuletteluun :) kiiitoksia vain vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olepa hyvä vaan, ideaa saa käyttää muttei oo pakko hei. :D

   Poista
 4. Aivan loistava tapa säilöä jotain rakkaasta, näin kulkee aina mukana elämässä!!! Sanoinko jo että aivan loistava..?!!!! Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos Tanni! Sanoit.. :D
   Viikonloppuja!

   Ja takasin pömpelin maalaukseen..

   Poista
 5. Koskettava tarina ja näppärä kassi! Rakkaista ihmisistä jää rakkaita muistoja, olet niitä nyt kauniisti ja arvokkaasti hyödyntänyt.

  VastaaPoista
 6. Minä täällä kyynelten läpi koetan kirjoittaa...aivan ihana idea! Noin se sinun Pappan olemus pysyy lähellä ihan konkreettisesti. Minusta kaikista paras juttu tuossa on se, että ompelit tuon värisuorankin siihen mukaan. Siinä kiteytyy hyvin kyseisen ihmisen persoonallisuus. Oikeasti, tosi koskettava juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Kiitos! En voinu ees kuvitella, et oisin värisuoran hävittäny. Se oli pakko saada talteen, pappa on ne itte ommellu.. ikävä on niin käsittämättömän kova.. :*(

   Poista
 7. Aivan ihanasti olet säästänyt ja vaalinut papan muistoa. Kommentoin samalla tuohon kaappi/kissapostaukseen. Joskus olisi kyllä hauska tietää, mitä eläimet ajattelevat kun ihmisten puuhia katselevat. Ilmeet ovat kyllä joskus niin erikoiset. :D
  Mukavia hetkiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, kyl monesti tulee mieleen, että varmaan se just aattelee, ettei oo sullaka kaikki kotona. Niin kattotaan silmät suurina. Ja sit just jos itteki tajuaa tekevänsä jotain hölmöö.
   Kiitos samoin! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)