tausta

maanantai 5. marraskuuta 2012

Kivi vierähti sydämeltä, iso kivi! Meillä kun on nuo ihanat karvaiset kullanmurut, ja kisuista kolme on päivisin ulkona.. Herra Paavo päästettiin normaalisti viime keskiviikkona aamulla ulos Untamon ja Väiskin kanssa. Illalla tulivat nuoret herrat kotiin, mutta Paavoa ei näkynyt..
Olen sitte täsä kuuden päivän ja viiden yön aikana kerenny saada hirveen yskän ja äänikin on karkuteillä, kun oon Paavoa huudellu tuolla raitilla... ettiny päivällä ja ettiny yöllä..
Nelliä, tuota suurinta rakasta karvakorvaa, menin tosa ysin jälkeen hakemaan sisälle niin eikös Paavo seissy rappusilla huutamasa! Kyllä tuli helpotuksen kyyneleet kun pikkusen siitä nappasin syliini. Isäntä naureskeli, että mitä sitä nyt enää vetistellä ku se on kotona.. :) Mutta olin - ja olen edelleen - niin helpottunu! Kauhee huoli ollu monta päivää, kun ei oo tienny misä toinen on.
Nyt pidänkin Paavon pari päivää sisällä, niin pitkän reissun teki.
 
 
Siinä hän ny ihmettelee, että miksei toi äiskä antanu mun nukkuu täsä koiran likasen peiton päällä (joka muuten lähtee tosta huomena valkeeseen..).. x)

5 kommenttia:

 1. Voi pikkuista! Mikä huoli sinulla onkaan ollut. Onneksi palasi kotio!

  VastaaPoista
 2. Onneksi Paavo kotiutui!
  Silloin, kun meillä oli kissa ja joskus herra päätti laajentaa reviriään, pelkäsin eniten sitä, että on tapahtunut jotakin ja kisuli kärsii jossakin, eikä pääse kotiin.

  VastaaPoista
 3. Paavo ajatteli, että nyt on pienen seikkailun paikka. :) Onneksi seikkailija löysi kotiin.

  VastaaPoista
 4. Hän tosiaan päätti seikkailla! Kilometrin päässä hän ilmeisesti oli 'naapurin' nurkisa saalistamasa. Eilen tältä naapurilta kuulin, että siellä oli oudon näkönen kissa käynyt (ja kävinkin siellä eilen huutelemassa pariinki otteeseen) ja nyt tänään kun tää naapuri kävi meillä niin tunnisti Paavon.

  Myrsky - Huoli oli kyllä ihan hirvee, ja kun joka käänteessä oli käytävä huutelemassa että jos sittenkin.. ja aina kuitenki pelko persuksissa, että mitä jos Paavo ei enää tulekaan takaisin..

  Irmastiina - tuo juuri oli mullakin, kun ei tiennyt mitä on sattunut.. että jos on tapahtunu jotain ja toinen kituu jossakin yksinään.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)