tausta

lauantai 24. marraskuuta 2012

Traktori-, metsä- tai työkaluhenkinen...

...siinäpä valinnanvaraa, kun aloin tehdä tilauskorttia 60v miehelle.
Hetken kyllä mietitytti, että mistä mä ny väännän mettää taikka työkaluja.. saati traktoria..
Toki mulla olis ollu muutama saatu leimakuva lapsellisesta traktorista, mutta se ei nyt oikein sopinu tähän tarkotukseen, eikä saajalleen - kaverini isälle.
 
Ensin ajatuksena oli nuo työkalut.. ja stanssasinkin spellbindersin stansseilla rattaita.
Mutta ei sekään sit oikein ottanu tuulta alleen, joten lähdin tutkailemaan internetin ihmeelliseen maailmaan googlen kuvahaun kautta.
Löysin muutamankin kivan kuvan vanhoista traktoreista, tulostin ne ja valitsin sopivimman.
 
Sekaan hopeisesta sekä ruskeasta röpöpintaisesta kartongista stanssattuja rattaita, jakoavain ja vasara haaraniitit, sekä aakkosista koottu teksti. Ruskeaa ratasta vähä suttasin mustalla musteella ja nua hopeiset naarmutin kynsiviilalla.
Täytyy sanoo, että oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Ja niin oli myös tilaaja - kaverini, jonka postilaatikkoon kortin toimitin - sillä sain hyvin tyytyväisen puhelun. Kortti on kuulemma just eikä melkein, eikä hän ois osannu ees parempaa kuvitellakaan. Jes, kerrankin onnistui ihan nappiin! :D
 
Mutta nii.. pitäskö teille näyttää se itse korttikin, eikä vaan selittää..
Traktorin kuva oli sen verran iso ja kun sen vielä kiinnitin ruskeaan kartonkiin, niin valitsin korttipohjaksi uusista hankinnoistani 15x15cm pohjan. Tekstin reunat ressasin ja sotkin Walnut stain sävyn dissarilla.
 
 
 
Tervetuloa uusi lukijani Minttu! Nyt teitä on jo 30 ja kävijöitäkin jo yli 600! :)
 
 
Liisa
 

6 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)