tausta

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Mallikortteja kaupalle..

Sannan kangas- ja käsityökammarissa Kokemäellä - jossa siis oon työharjottelussa -
on myynnissä myös askartelutarvikkeita.
Tein sinne muutaman mallikortin, jotka pystyy (lähes täysin) toteuttamaan niillä materiaaleilla, joita Sannalla on myynnissä.
 
Ekana on viis erilaista pakettikorttia/tagia. Neljän reunat mustattu musteella (Sannalla myynnissä musta muste) ja kahteen leimattu lumihiutaleita sinnetänne. (Sannalla myynnissä lumihiutale -leimasin, ei juuri tuo mutta idea selviää). Yhdessä on teksti ääriviivatarroilla ja niitä on Sannalla myynnissä, samoin mustaa satiininauhaa Merry Christmas -tekstillä, jota on käytetty kolmessa tagissa. Kolmessa tagissa on hopeista tarraviivaa ja kahdessa tarratimantteja, joita molempia löytyy Sannan valikoimista. Tontut on leikattu isommista tarroista, samoin pingviini isommasta kuvasta ja näitä myös molempia löytyy myynnistä - ja tietysti myös itse noita tageja.
 
Näissä korteissa kaikki muu materiaali löytyy Sannalta, paitsi tuo vihreä kartonki johon olen nua ääriviivatekstit teipannu. Puolitin eko-kabinet korttipohjan, eli tuo neliö on kooltaan 10,5x10,5cm. Porot on puisia ja niitä on nuo kaksi mallia jotka voi käyttää kummin päin vain.  Paperit Booflea.

 
Sitten näitä kabinet mallisia eko pohjaan tehtyjä kortteja kolme kappaletta. Näihin löytyy kaikki materiaalit kaupan valikoimista. Paperit ja kuvat Boofle-sarjaa. Seassa kolmea uutta joulunauhaa ja kulmissa tarratimantteja. Alimmassa nauhan päällä kookosnappi. 


 
Nämä on siis kaikki tuolla kaupalla mallikortteina, mutta saan toki tehtyä samanlaisia,
 jos joku teistä näistä innostuu. :)
Viestiä vaan sitten tulemaan. :)
 
 
Tansseja odotellessa,
Liisa
 

4 kommenttia:

 1. Hienoja mallikortteja oot saanut aikaiseksi, pitäisikä tulla ostoksille, hym. Taitaa olla liian kaukana Mollalle :(

  Hyvää alkavaa viikkoa sulle taitavainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tule vaan ostoksille, käydään sitte kahveella. :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)