tausta

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kaikki fakta minusta (?!?) :O

Sain Paulinelta haasteen ja vaikka samantyylisiä on ollu ennenki, ni kysymykset on kumminki erilaisia, ni innolla tähän tartun. :)
Kiitos Pauline!
 Tiä ny sit et onks täsä kaikki fakta, mut ainaki vähä jottain.. :)
 
Haasteen tarkoituksena on haastaa uusia blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa blogille näkyvyyttä.
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa.
5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastetuille.
6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.
 
11 faktaa minusta:
 
1. Mulla on tosi hyvä muisti, se vaan on niin perhanan lyhkänen! Eli jos ny sattuu tulemaan semmosta informaatioo, mikä on täälä jo tullu ilmi, ni syy on mun muistisa.. :)
 
2. Mää oon tosi eläinrakas. Kotona ja mummulasa on aina ollu koiria, ja vaikka ne onki ollu mettästyskoiria ni mää niille sallaa opetin tassun antamiset sun muut.. :D Ja ny on sit ittellä nua ihanaiset kuus kisua (kisuja ei kotona koskaan ollu, ko mää oon periaatteesa niille allerginen) ja koiruutta odotellaan ko Nellistä tuli enkeli.
 
3. Mummu ja Pappa on mulle ollu aina niinko äiti ja isä, pienestä asti siä viettäny aikaa melkein enemmän ko kotona. Hein poismenot onki sit ollu hirmusen vaikeet hetket ja niitä hetkiä muistan ala-asteelta asti pelänneeni. Olen kumminki niistä selvinny. Eilen kävin ekan kerran Mummun ja Pappan haudalla Pappan uurnan laskemisen jälkeen. En oo pystyny aiemmin menemään, mut eilen ko käytiin mussukkaa valkkaamasa ni kävin paluumatkalla Mummulle ja Pappalle kertomasa et meille on tulosa uus mussukka. <3
 
4. Mää kammoon hämähäkkejä! Ja meillä niitä on, ko vanhasa talosa asutaan. Semmosia isoja ja mustia! YÖK!! No, sen kuulee sit ko semmonen tullee mua vastaan, huudan ko syötävä ja melkein hyperventiloiden kiljun isäntää ja haulikkoo apuun. Ni meillähän ei oo haulikkoo, sen paremmin ko mittään muutaka tuliasetta.. Mut isäntä tullee ja liiskaa sen sit muuten vaan..
 
5. Eilen ehtoolla fiilistelin kattelemalla ihanaisen leffan: Cocktail
Oih, ihan suosikkileffojani vuosien vuosien takaa! :)
 
6. Mulla on ny taas joku lukukausi.. Käytiin torstaina kirpparikierroksella äiten kans ja matkaan tarttu kokonaista 8 kirjaa! Eikä oo montaa päivää ko just haalein kasan.. No riittääpä lukemista talven pimeisiin ehtoisiin. :)
 
7. Ompelukone ja saumuri (jotka muuten on molemmat Mummulta ja Pappalta peräsin, ompelukone rippilahja ja saumuri viimenen Pappalta saamani lahja) on ollu ny kans kovasa käytösä. Oon korjaillu ja muokkaillu vaatteita, ommellu pussukkaa ja nyssykkää.. kauhee hinku ny tehdä käsillä kaikkee, joulupaketteihin mennee osa..
 
8. Monta monta projektia vartoo toteuttamista, ens viikolla on tartuttava toimeen, muuten ei tuu valmista.
 
9. Mää niin toivosin et mulla olis lämmin tila misä vois tällai talvellaki maalata noita kaikkia vartoovia projekteja... No, ehkä joskus..
 
10. Meillä on tasan kolme uutena ostettua huonekalua.. keittiöjakkara ja olkkarisa kaks lasiovellista kaappia. Kaikki muut on saatu, haalittu, löydetty tai ostettu kirpparilta / muuten vaan käytettynä..
 
11. Mulla tuppaa olemaan usseempi projekti samanaikasesti kesken.. On se sit käsitöitä tai lukemista tai siivoomista.. montaa täytyy yrittää ja alottaa yhtaikaa..
 
Paulinen kysymykset:
 
1. Minkä kirjan luit viimeksi?
Viimeks lukemani oli Eppu Nuotion Maksu ja nyt on loppusuoralla Eppu Nuotion Varjo ja jonosa odottaa Eppu Nuotion Paine :)
 
2. Minkälainen on aamurituaalisi?
Mulla ei kyl varsinaisesti oo mitään rituaalia.. Kaikille aamuille yhteistä on oikeestaan vaan se, et kahveeta pittää saada. :)

3. Miten rentoudut?
Telkkaria kattellen, askarrellen ja otusten kans touhuten :)

4. Mihin maahan haluaisit matkustaa ja miksi?
Mää en kaipaa ulkomaille. Matkustasin mieluummin kotimaasa. Lapisa olis kiva käydä, ko en oo siä koskaan käyny.

5. Jos voittaisit lotossa 10 miljoonaa, mitä tekisit?
Jaa-a.. se on niiiin iso summa rahaa et.. Iso osa menis säästöön ja tulevaa varten, mut ihan ekana maksasin velat, maksasin tän talon ittelle ja teettäsin ulkovuoriin ja kattoon remontin.. Teettäsin myös vinttiin huoneet ja sit kesällä sais tulla joku pistää on pihan kuosiin.. Nii ja kai sitä tarttis autokantaaki nuorentaa.. :D
 
6. Mitä kieliä osaat? Mitä haluaisit oppia?
En varmaan ennää mittään muuta ko suamee! No koulusa oon lukenu tietysti englantia ja ruattia ja pätkän latinaa. Lukiosa olisin halunnu lukkee Venäjää, mut sitä ei sit järjestetty ko ei tullu tarpeeks issoo ryhmää. Ny ei oo mittään hinkua opetella mittään uusia kieliä..
 
7. Paheesi?
Laiskottelu ja yövalvominen! :D
 
8. Mitä olet oppinut viimeisen vuoden aikana?
Mää oon oppinu sen, et elämä yllättää. Eikä tosiaanka aina positiivisesti, mut niistä ikävistäki yllätyksistä selviää.
 
9. Mikä on ammattisi ja /tai minkä haluaisit sen olevan?
Ööh.. hmm.. Haluaisin et se ois jotain sisustukseen, tuunaamiseen, askarteluun, käsillä tekemiseen, kierrättämiseen yms. liittyvää..

10. Minkä taidon haluaisit opetella?
Kutomisen ja virkkaamisen, ihan kunnolla siis..

11. Onko sinulla lemmikkiä ja minkä niminen? / Minkä lemmikin haluaisit ja miten sen nimeäisit?
Meillä on 6 kissaa, Saima, Paavo, Kerttu, Untamo, Osku ja Väinö sekä enkeli-koira Nelli. <3
Ajatuksisa on koiranpentu ja se nimetään muuhun katraaseen sopivaks.. Se ei siis tuu saamaan nimekseen mitään perinteistä koiranimeä kuten musti, pepi, pilkku tms.. :)
Kyl se sit täälä esitellään, ko sen aika on. :D Pikkuvilautus on jo näytetty.. mut lopullinen esittely sydäntensärkijästä sit joulun jälkeen. :)


Nyt toteutan pahettani, laiskottelua, enkä jaa tätä erityisesti kellekään. Mutta nappaa mukaan, tartu kii ja vinkkaa mulle jos tähän tarraat.. :)
 
 


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Näihin on aina vaikee keksiä noita faktoja, kysymyksiin on paljo helpompi vastata.. :)

   Poista
 2. Olipas kiva lukea sinusta uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Oli siinä kai ny jottain uuttaki. Ko ei millään muista, et mitä on jo aiemmin kertonu. :D

   Poista
 3. Perinteiset koirien nimet pisti vähän hymyilyttään :D

  Vai että semmoi mussukka teille tulossa! Ja mie niin kissan haluaisin, mutta kun ei niin ei :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, varmaan! :) Lähipiirisä vaan tiiän olleen näin äkkiseltään kolme Pepi-nimistä haukkulia ni eiks se jo sit oo aika perinteinen.. :D
   Voih, kisulit on ihania! <3

   Poista
 4. Meilläkin juoksentelee välillä niitä jättiläisiä, jotka mun silmiin muistuttaa kooltaan enemmän kissanpoikasia kuin hämähäkkejä :D Tämä talvi-aika on armollinen kun ei tarvi olla niin hälytystilassa joka roskan kanssa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kooltaa joo, mut kissanpoikaset on sentään söpöjä! :D Toi on kyl totta, tosin joskus niitä silti kömpii esiin ko heräävät jostain horroksesta. YÖK!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)